The future of branded and inspirational packaging

Be part of the future of branded and inspirational packaging!

Op 23 & 24  oktober brengt Packaging Innovations in de Nekkerhal-Brussels North aanbieders van innovatieve, luxe verpakkingen en verpakkingsmaterialen, POS & displays,… en marketeers, verpakkingsspecialisten, designers en brand owners samen. Het is hét event voor branded & inspirational packaging.

3 primeurs

GET SMART (IN) PACKAGING

Tijdens de eerste beursdag (23 oktober), organiseren we samen met Roularta (Verpakking & Label Magazine) de eerste editie van Get Smart (in) Packaging: een compleet programma van seminaries gevolgd door een Belgische award uitreiking en gala diner. Hét momentum om te netwerken met iedereen uit de verpakkingssector.

RETAILDETAIL CONGRESS

RetailDetail -de leidende b2b-retailcommunity in de Benelux- organiseert op de tweede beursdag (24 oktober) tijdens Packaging Innovations het RetailDetail Food Congres. Op die manier bereiken we iedereen actief in de retail.

PENTAWARDS CONFERENTIES & TENTOONSTELLING

De Pentawards wordt wereldwijd erkend als de meest prestigieuze wedstrijd gewijd aan verpakkingsdesign in al zijn vormen. De conferenties geven inzicht in hoe je design, merk en technologie met elkaar kunt verbinden. Bekroonde designgoeroes, ontwerpbureaus en innovatieve verpakkingsdeskundigen brengen de toekomst van packaging design! Bovendien is er ook een tentoonstelling te zien van award-winnende Pentawards designs.

Ontmoet de volledige verpakkingsmarkt

Packaging Innovations wordt gelijktijdig georganiseerd met EmpackHierdoor is dit hét totaalevent voor de hele verpakkingssector van A tot Z: van technologie tot creativiteit, van engineering tot marketing. Packaging Innovations combineert de wereld van technologie met de creatieve geest van branding om ervoor te zorgen dat uw product opvalt in het schap!

Waarom deelnemen?

Ontmoet potentiële en bestaande klanten, toon uw producten, …

De beurs in cijfers

Consulteer de bezoekersanalyse van vorige editie.

Exposantenlijst

Bekijk de bedrijven die al deelnemen aan de beurs.

Contacteer ons

U heeft vragen of wenst meer informatie? Contacteer ons!

Voor meer informatie over een deelname, contacteer ons!

Els Verhoeven

Account Manager

Philippe Van Dyck

Senior Account Manager