Be part of the future of branded and inspirational packaging!

Op 23 & 24 oktober vindt Packaging Innovations plaats in de Nekkerhal- Brussels North te Mechelen. Tijdens Packaging Innovations ontdekt u de nieuwste designs en de innovatiefste verpakkingsmaterialen om uw merk naar een hoger niveau te tillen. Door Packaging Innovations samen met Empack te organiseren, is de Nekkerhal-Brussels North op die dagen de grootste ontmoetingsplek in België voor de hele verpakkingscommunity.

Netwerken, kennis delen & innoveren​

We zetten dit jaar -meer dan ooit- in op een sterke bezoekerservaring. Beide events krijgen een mooie mix krijgen van netwerken, kennis delen en innoveren. Om dit te bekrachtigen, zijn er drie nieuwe initiatieven in het leven geroepen: Get Smart (in) Packaging, RetailDetail Food Congress, Pentawards conferenties & tentoonstelling. Maar er is zelfs meer om te ontdekken: klik hier om het volledig programma te bekijken.

Homepage layout PI

Get smart (in)

Netwerkevent met seminaries i.s.m. Verpakking & Label Magazine. Aansluitend volgt de uitreiking van de Belgische verpakkingsawards met gala diner.

RetailDetail

Dankzij een nieuwe samenwerking met RetailDetail vindt op de tweede dag van het event het RetailDetail Food Congres plaats (24 oktober).

Pentawards

Bekroonde designgoeroes, ontwerpbureaus & innovatieve verpakkingsdeskundigen leren je hoe je design, merk & technologie met elkaar verbindt.

Dé referentiebeurs voor al wie met verpakkingen werkt in de Benelux.

Maarten Florizone, Metsa Group

Professionele beurs met een echt bereikbare en flexibele ondersteuning zodat er werkelijk voor gezorgd wordt dat wij ons volledig kunnen focussen op potentiële klanten.

Francis Van Acker, DesignRepublic

Voor meer informatie over een deelname, contacteer ons!

Els Verhoeven

Account Manager

Philippe Van Dyck

Senior Account Manager