Be part of the future of branded and inspirational packaging!

Op 23 & 24 oktober vindt Packaging Innovations plaats in de Nekkerhal- Brussels North te Mechelen. Packaging Innovations brengt exposanten en bezoekers samen om de laatste trends en ontwikkelingen te ontdekken omtrent verpakkingstechnologie en verpakkingsmachines. Naast Packaging Innovations vindt ook Empack plaats, het event dat de “creative minds of branding” van Packaging Innovations combineert met de wereld van verpakkingstechnologie. Door deze colocatie is de Nekkerhal-Brussels North op die dagen de grootste ontmoetingsplek in België voor de hele verpakkingscommunity.

Netwerken, kennis delen & innoveren​

We zetten dit jaar -meer dan ooit- in op een sterke bezoekerservaring. Beide events krijgen een mooie mix krijgen van netwerkenkennis delen en innoveren. Om dit te bekrachtigen, zijn er drie nieuwe initiatieven in het leven geroepen:

Get Smart (in) Packaging

Een netwerkevent met een seminariegedeelte i.s.m. Verpakking & Label Magazine (Roularta). Aansluitend volgt de uitreiking van de Belgische verpakkingsawards met gala diner.
Meer info

RetailDetail Food congress

Dankzij een nieuwe samenwerking met RetailDetail vindt het RetailDetail Food Congress plaats.
Meer info

Pentawards conferenties

Meest prestigieuze wedstrijd voor verpakkingsdesign
Bekroonde designgoeroes, ontwerpbureaus en innovatieve verpakkingsdeskundigen geven inzicht in hoe je design, merk en technologie met elkaar kunt verbinden
Meer info

Ontmoet potentiële en bestaande klanten, toon uw producten, …

Consulteer de bezoekersanalyse van vorige editie.

Bekijk de bedrijven die al deelnemen aan de beurs.

U heeft vragen of wenst meer informatie? Contacteer ons!

Voor meer informatie over een deelname, contacteer ons!

Els Verhoeven

Account Manager

Philippe Van Dyck

Senior Account Manager