DUCAJU-GROUP

Over ons

Aangenaam.
Laat ons beginnen te vertellen dat wij een krachtenbundeling zijn. Du Caju Printing, Hellyn Kartonnage en BDMO waren op zichzelf gezonde, sterke en gereputeerde specialisten in verpakkingsmateriaal en presentatie-instrumenten. In 2018 legden we al onze afzonderlijke troeven op tafel en maakten er een nog beter geheel van.
Met een eigen R&D-afdeling, een hoogtechnologisch machinepark en 170 enthousiaste en opgeleide medewerkers stellen we alles in het werk om u in de watten te leggen. En die watten steken we vervolgens in een perfect afgewerkt doosje.
Passion for packaging & presentation
Een product moet altijd in de eerste plaats goed, lekker en kwaliteitsvol zijn. Dat is uw werk.
Laat de rest aan ons over. Het is onze missie de verkoop van die inhoud te stimuleren door veilige, hygiënische, sterke, knappe, opvallende, luxueuze en slimme verpakkingsantwoorden te ontwikkelen. Niet naast uw product, wel samen met uw product. Op maat, met passie en een vakmanschap dat al generaties wordt doorgegeven. In een vloeiende beweging optimaliseren we ook uw logistieke processen.
We bieden immers ondersteuning, een unieke service en denken met u mee. We gaan actief op zoek naar verbetering en hanteren daarbij veeleisende criteria.
Wij maken geen verpakking. We creëren een oplossing. In karton.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contacteer ons

Scroll naar top