Logo_GetSmart_packaging_DEF1

Primeur in de Belgische verpakkingswereld​

Een alomvattend netwerkevent voor heel verpakkend België: Dat is de insteek voor een nieuw verpakkingsfestijn tijdens Empack & Packaging Innovations op de eerste beursdag. Initiatiefnemers zijn beursorganisator Easyfairs, Verpakking en Label Magazine van uitgeverij Roularta in samenwerking met Valipac en Fost Plus. Die samenwerking is niet toevallig want Valipac en Fost Plus zijn al jarenlang organisator van de succesvolle Belgische verpakkingsprijs Greener Packaging Award die tot afgelopen jaar tweejaarlijks werd gehouden. De Greener Packaging Award is dan ook voortaan onderdeel van een nieuwe, meer omvattende verpakkingsprijs die tijdens beide events in Mechelen haar primeur beleeft: de Get Smart (in) Packaging Award. Naast Valipac, Fost Plus en Verpakking & Label Magazine zijn er nog een aantal gerenommeerde instituten bij de organisatie van Get Smart in Packaging betrokken waaronder het Belgisch Verpakkingsinstituut (IBE/BVI), Pack4Food, Fetra, Detic en Universiteit Hasselt.

Previous
Next

Seminaries

Get Smart (in) Packaging kent een middag- en een avondprogramma. Daarbij zal moderator Ben Roelants de aanwezige gasten soepel door het programma leiden. Het middagprogramma is gevuld met diverse interessante sprekers uit bedrijven en kennisinstellingen zoals Pack4Food, IBE-BVI, Valipac, Fost Plus, Fetra en dept. Productontwikkeling Universiteit Antwerpen. Het aspect ‘duurzaamheid’ loopt daar als rode draad doorheen.

De award uitreiking

In totaal worden er door de jury 10 awards gekozen: 5 Get Smart (in) Packaging awards, 2 Greener Packaging awards en 3 Trends Gazellen awards. De awards worden uitgereikt tussen de gangen van een ‘sitting diner’ door. De wedstrijd staat open voor brand owners, ontwerpers en verpakkingsproducenten die in België commercieel actief zijn. Wenst u zelf deel te nemen aan één van deze awards, bekijk dan snel de deelnemingsvoorwaarden.

Jury

De vakjury voor de Get Smart (in) Packaging en Greener Packaging Awards staat onder leiding van Marleen Calcoen, directeur BVI/IBE voorzitter, Peter Ragaert (Pack4Food), Filip Vangeel (Valipac), Nicolas Egri (Fost Plus), Roos Peeters (Verpakkingscentrum Universiteit Hasselt), Erik Kruisselbrink (Verpakking & Label Magazine), Cédric Slegers (Go4Circle), Géraldine Verwilghen (Comeos), Liesje De Schamphelaire (Fevia), Frédérick Warzée (Detic) en John de Somer (Van Genechten Biermans, Filpap en Ecmabel).

Voor meer info surf naar www.getsmartinpackaging.be

Scroll naar top