Pentawards conferentie & tentoonstelling

De Pentawards op Packaging Innovations Mechelen

De Pentawards, opgericht in 2007, is de eerste en meest prestigieuze wereldwijde wedstrijd, exclusief gewijd aan verpakkingsdesign in al zijn vormen.

Elk jaar worden verpakkingen van over de hele wereld beoordeeld door een internationale jury van 15 zeer gerespecteerde ontwerpers, packaging design directors en marketing managers van bekende merken.

De uitreiking van de Pentawards 2019 vindt plaats in Londen op 12 september. We zijn dus verheugd dat we u als één van de eerste shows de verpakkingsontwerpen kunnen laten zien tijdens Packaging Innovations

Maar dat is nog niet het enige! Dankzij een exclusieve samenwerking met de Pentawards, bieden we u een conferentieprogramma aan met internationale & nationale keynote sprekers die u zullen inspireren. Het wordt een ongezien programma!

Pentawards1
Pentawards2

DE PENTAWARDS TENTOONSTELLING

De Pentawards geeft u een exclusieve preview van de winnaars in 2019. De tentoonstelling van de winnaars bevat designs uit vijf hoofdcategorieën: Body, Beverage, Food, Luxury en andere markten. De tentoonstelling geeft u de kans om inspiratie te halen uit de beste en meest creatieve prestaties in verpakkingsontwerp van het afgelopen jaar.

Met meer dan 2000 inzendingen uit 5 continenten en 54 landen stelt de Pentawards een verzameling tentoon van ’s werelds beste verpakkingsontwerpen.

De Pentawards Conferentie

Deze wereldwijd bekroonde packaging design goeroes en pioniers delen hun ervaringen, geven u een kijk op de toekomst en hoe u dit best aanpakt. Een unieke kans om te weten te komen waar zij hun inspiratie vinden en hoe zij innovatie toepassen op hun producten.

Pentawards3
Pentawards4

OVER DE PENTAWARDS

Door deel te nemen aan de Pentawards hebben verpakkingsontwerpers, designstudenten, brand owners en verpakkingsproducenten de kans om hun creaties te vergelijken met die van over de hele wereld.

Er zijn vijf hoofdcategorieën: drank, lichaamsverzorging, voeding, luxe en andere markten; deze worden vervolgens opgesplitst in 55 subcategorieën. In 2018 waren er maar liefst 2.303 inzendingen, afkomstig uit 5 continenten en 64 landen.

In de eerste week van september zullen de winnaars bronzen, zilveren, gouden en platinum Pentawards ontvangen. De ‘Best of the Show’ ontvangt de unieke Diamond Pentaward. Elk jaar worden trofeeën uitgereikt in een andere stad in Europa, Azië of Amerika, tijdens een officiële ceremonie die honderden ontwerpers van over de hele wereld organiseert en een unieke gelegenheid biedt om ideeën te ontmoeten en uit te wisselen. De gala-ceremonie van 2019 vindt plaats in Londen op 8th Northumberland Avenue op 12 september 2019.

Scroll naar top