Waarom deelnemen?

Bent u op zoek naar de deal van uw leven? Heeft u een nieuw product dat de markt gaat veroveren? Wil u toegang tot belangrijke beslissingsnemers die ter plaatse contracten kunnen afsluiten? Zoek dan niet verder! Bij Packaging Innovations leveren we zowel kwaliteit als kwantiteit voor onze exposanten, zodat u uw product kunt laten zien aan een groot publiek van beslissers en aankopers.

 Dit event biedt het perfecte platform voor exposanten om huidige én potentiële klanten op een face-to-face basis te ontmoeten. Packaging Innovations combineert de wereld van technologie met de creatieve geest van branding om ervoor te zorgen dat uw product opvalt in het schap!  

Laat deze unieke kans niet aan u voorbijgaan en toon uw producten aan de volledige verpakkingsmarkt die zich op 23 & 24 oktober verzamelt in de Nekkerhal-Brussels North.

Start it@KBC

Nieuwe samenwerking tussen Start it@KBC en Easyfairs

Start it@KBC, de grootste accelerator van België, en beursorganisator Easyfairs gaan officieel samenwerken. Dankzij dit partnership kunnen start-ups voordelig deelnemen aan de belangrijkste Belgische en buitenlandse beurzen, waardoor ze makkelijker hun producten en diensten kunnen verkopen.

Easyfairs België zal zijn aanbod afstemmen op de noden van de start-ups van Start it@KBC. De start-ups kunnen niet alleen rekenen op begeleiding om zoveel mogelijk sales te halen uit hun aanwezigheid op de beurzen, maar ze krijgen ook gratis toegang tot een on-line toolbox om hun bedrijf, producten en diensten in de kijker te zetten.

Verder mogen ze gratis deelnemen aan de workshops, kick-off events en conferenties die Easyfairs organiseert.

Klik hier voor meer info

Exposantenprofiel

  • Converters
  • Finishing products
  • (Innovative) packaging and packaging materials
  • Labeling & printing
  • Luxury packaging
  • POS & displays

Els Verhoeven

Account Manager

+32 3 280 53 46
els.verhoeven@easyfairs.com

Philippe Van Dyck

Senior Account Manager

Scroll naar top