Waarom deelnemen?

Be part of the future of branded and inspirational packaging!

U heeft nood aan een plek om uw innovatieve, luxe verpakkingen en materialen in de kijker te zetten? Dan is Packaging Innovations het geschikte platform voor u. Ideaal om uw bedrijf op een kosten- en tijdsefficiënte manier een boost te geven! Laat deze unieke kans niet aan u voorbijgaan en toon uw producten aan de volledige verpakkingsmarkt die zich op 11 & 12 oktober verzamelt in de Nekkerhal Brussels-North.

Bent u op zoek naar de deal van uw leven? Heeft u een nieuw product dat de markt gaat veroveren? Wil u toegang tot belangrijke beslissingsnemers die ter plaatse contracten kunnen afsluiten? Zoek dan niet verder! Bij Packaging Innovations leveren we zowel kwaliteit als kwantiteit voor onze exposanten, zodat u uw product kunt laten zien aan een groot publiek van beslissers en aankopers.

 Dit event biedt het perfecte platform voor exposanten om huidige én potentiële klanten op een face-to-face basis te ontmoeten. Packaging Innovations combineert de wereld van technologie met de creatieve geest van branding om ervoor te zorgen dat uw product opvalt in het schap!  

 Laat deze unieke kans niet aan u voorbijgaan en toon uw producten aan de volledige verpakkingsmarkt die zich op 23 & 24 oktober verzamelt in de Nekkerhal-Brussels North.

Exposantenprofiel

  • Converters
  • Finishing products
  • (Innovative) packaging and packaging materials
  • Labeling & printing
  • Luxury packaging
  • POS & displays

Els Verhoeven

Account Manager

Philippe Van Dyck

Senior Account Manager